2015. június 29., hétfő

lol

Kérdésem, amellyel felveszem a pózt:
Milyen akadályok állnak előttem?

Nem magasak az akadályok előttem, hanem nagy távolságokat ölelnek át.  Messzire kell mennem, nem tudom, van-e elég erőm áthidalni a távolságokat. Van bennnem elég lendület, elszántság, kitartás? 

Fizikai érzeteim:
A nyakizmaim, és általában a hátamon az izmok, mintha rövidek lennének. Amikor megnyújtom ezeket, hátrébb gördítem a vállam, fájdalommal jár. Állok egy ideig, figyelem a fájdalmat, hagyom felvillanni a gondolatokat. Lassan egyre könnyebbb a nyújtózás, csökkken a fájdalom, de aztán elfáradok. Kibontakozom a testhelyzetből.

Az életemben, a céljaim között sincs elég nagy tér. Túl kis léptékben, szűk körben gondolkodom. Nehéz és fájdalmas számomra kiszakadni abból a meleg és szerető közegből, amely körülvesz, ahol biztonságban érezhetem magamat, ahol tudom, hogy elfogadnak és senki sem kérdőjelezi meg a személyemet. Tartok ezektől, ezért zárom olyan szűkre a kört.
A legfőbb akadály számomra ez a bezárkózás. Nyitnom kellene, de ehhez értékelnem kellene önmagam, elfogadni magam, nem tartani attól, hogy visszautasítanak, kevésnek találnak, lenéznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése