2015. július 10., péntek

ebi

Mindkét oldalra háromszor, kb. 15 percig „gyakorlok”. Kicsit nehézkesen, fáradtan állok bele az elsőbe. Fizikai érzet hasonló az eddigiekhez: felfelé nyújtózó váll, a lapockák környéke, kijövetelkor pedig a derekam zsibong.
Háromszögre gondolok, ami nekem mindig egy egyenlő szárú ▲-ként jelenik meg.
Úgy érzem magam mint egy papírlap, amit S formában több irányból lenget a szél, kicsit imbolygok. Keresem az életemben a hármas kapcsolatokat, de mindig csak kettőig jutok.
07.07. kedd

Szokásos három beállás mindkét irányba, próbálom a lehető leghosszabban kitartani, bár az utolsót előbb feladom. Szokásos fizikai érzetek mellett most jelentkezik a nyak feszülése is.
Stabilizálni kívánt kapcsolatokon töprengek, egy darabig nem jön semmi gondolat, majd beugrik az egyik legnyilvánvalóbb. (Néha nem tudom hova teszem az eszem.)
Második beállásnál nagyon figyelek a pontos kivitelezésre.
Erősségeimen gondolkodok…, úgy érzem gyengeségeimet könnyebb lenne összeszedni.  Hiába jut eszembe bármi pozitívum, a következő gondolat máris megkritizálja, kiegészíti ezt. Azon jár az eszem, hogy márpedig most addig nem jöhetek ki az ászanából, ameddig legalább egy erősséget fel nem jegyzek, de hiába fel kell már egyenesedjek. Kis lazítás, befelé figyelés majd jön a másik oldal és bum, pillanatok alatt jönnek a gondolatok.
Harmadik beállás már rövidebb, inkább csak a kivitelezésre figyelek, fejben már nem itt járok. 
07.09. csütörtök

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése